Наші проекти

Завод з переробки твердих побутових відходів на території  Шпанівської сільської ради Вагоноперекидач для обслуговування вугільного господарства, що забезпечує переведення обертових печей Здолбунівсього цементного заводу ВАТ «Волинь-Цемент» компанії «Dyckerhoff Ukraine» з газу на вугілля Завод з переробки твердих побутових відходів на території  Шпанівської сільської ради Підприємство з виробництва комбікормів за адресою: провулок Проїзний 11  в м. Дубно, Рівненської області Підприємство з виробництва комбікормів за адресою: провулок Проїзний 11  в м. Дубно, Рівненської області Збільшення потужності заводу по виробництву гібридного насіння кукурудзи та інших зернових
культур ПрАТ "Райз-Максимко"
Збільшення потужності заводу по виробництву гібридного насіння кукурудзи та інших зернових
культур ПрАТ "Райз-Максимко"

Переглянути все

Будівельники Рівненщини закликають колег не брати участь у зведенні незаконного об'єкту на Пагорбі Слави.

28-05-2014

Будівельники Рівненщини закликають колег не брати участь у зведенні незаконного об'єкту на Пагорбі Слави.
Асоціація працівників будівельної галузі краю, обласна організація спілки архітекторів, місцевий осередок "Гільдії інженерів" та "Будівельного сектору" закликають колег-будівельників не брати участь у незаконному будівництві у парковій зона, поблизу Меморіалу слави.

Зокрема, активісти зазначають, що нині немає жодного дозволу на це будівництво та не погоджено з громадою Рівного.

Мовляв, роботи на цьому об'єкті призведуть лише до дискредитації будівельникі та несуть загрозу для позбавлення інших організацій будівельних ліцензій.